update gateway with v2 API

I'm trying to user the update API for the gateway but it doensn't work. Add a gateway into the collos platform POST https://api.preview.collos.org/gateway-management/v2/gateways HTTP/1.1 Host: api.preview.collos.org Content-Type: application/json Ocp-Apim-Subscription-Key: ec94e77f54334cc28464624719b1d85a { "label": "test", "antennas": [ { "id": 0, "position": { "latitude": 0.0, "longitude": 0.0, "altitude": 0.0 } } ], "ownerId": "a2asc", "type": "a2a" } Responce status 200OK { "label": "test", "uniqueId": "e2554620-51d1-486d-ba2e-0c1e47e467ec", "chipId": null, "protocol": "lora", "key": null, "antennas": [{ "id": 0, "position": { "latitude": 0.0, "longitude": 0.0, "altitude": 0.0 } }], "ownerId": "a2asc", "type": "a2a" } Then I tried to update the gateway "e2554620-51d1-486d-ba2e-0c1e47e467ec" just added PUT https://api.preview.collos.org/gateway-management/v2/gateways/e2554620-51d1-486d-ba2e-0c1e47e467ec/owner/a2asc HTTP/1.1 Host: api.preview.collos.org Content-Type: application/json Ocp-Apim-Subscription-Key: ec94e77f54334cc28464624719b1d85a { "label": "test2", "antennas": [ { "id": 0, "position": { "latitude": 1.0, "longitude": 1.0, "altitude": 1.0 } } ], "ownerId": "a2asc", "type": "a2a" } Responce Status 400 bad request Pragma: no-cache Cache-Control: no-cache Date: Wed, 01 Aug 2018 14:10:07 GMT X-Powered-By: ASP.NET Content-Length: 211 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Expires: -1 { "error": { "code": "BadArgument", "message": "gatewayId does not match any of label, unqiueId or chipId", "target": "gatewayId", "details": null, "innerError": null }, "correlationId": "787dd166-8bde-4e31-8761-9ebf45b5ce78" } Could you explain me this behavior?


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.